top of page

Profile

Join date: Sep 6, 2022

About

0 likes received
0 comments received
0 best answers

Κόνφερενς Λιγκ Το Κόνφερενς Λιγκ κάνει την πρώτη του εμφάνιση στις Ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις και πλέον τις Πέμπτες οι φίλοι του δικέφαλου ψάχνουν τι ώρα παίζει ο ΠΑΟΚ σήμερα και σε ποιο κανάλι. Όπως και στα περισσότερα ευρωπαϊκά παιχνίδια, έτσι και στο Conference League, κάθε αγώνας του ΠΑΟΚ σήμερα μεταδίδεται ζωντανά από τις αθλητικές συχνότητες του Cosmote Sports. Αγώνες ποδοσφαίρου σήμερα Ελλάδα Η ελληνική Superleague σίγουρα δεν έχει την λάμψη των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, όμως καταφέρνει και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των οπαδών με αρκετούς live αγώνες σήμερα.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΣΕΒΙΛΛΗ (11/10/22) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΑΝΑΛΥΣΗΔιαιτητής Σερντάν Γιοβάνοβιτς (Σερβία) Γήπεδο Signal Iduna Park (81. 365) Διαιτητής Α΄ Γύρος: Σεβίλλη - Ντόρτμουντ 1 - 4 Σχόλια: 7ος όμιλος. Στους «16» προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και η τρίτη συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ. Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Μεταξύ τους ματς (Βαθμοί, Διαφορά γκολ, Καλύτερη επίθεση), 2) Συνολικά ματς (Διαφορά γκολ, Καλύτερη επίθεση, Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση), 3) Περισσότερες νίκες, 4) Περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) Βαθμοί ποινής. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα Ανάλυση: Περίπατος για την Ντόρτμουντ στο πρώτο ματς με τη Σεβίλλη. Νικηφόρο 4-1 και μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση οι «κιτρινόμαυροι».

Ο ίδιος είχε πει: «από σεβασμό και μόνο δεν θα μιλήσω για όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες». Αποχώρησε λοιπόν, τον αντικατέστησε ο Χόρχε Σαμπάολι, που έκατσε στον πάγκο το Σάββατο, στο εντός έδρας 1-1 με την Μπιλμπάο. Μπήκε δυνατά στο ματς και πήρε προβάδισμα με τον Όλιβερ Τόρες στο 4ο λεπτό, όμως όσο περνούσε η ώρα έπεφτε η απόδοσή της, ισοφαρίστηκε (73'), με την αντίπαλο να χάνει 3 καλές ευκαιρίες για να πάρει στο ματς. Στις καθυστερήσεις η Σεβίλλη κέρδισε φάουλ λίγο εκτός περιοχής, η Μπιλμπάο έμεινε με 10 παίκτες, αλλά το σκορ δεν άλλαξε. «Το πρώτο βήμα είναι να βλέπουμε κάθε αντίπαλο ως ίσο, η υπόλοιπη εξέλιξη θα φανεί στο γήπεδο», δήλωσε ο Σαμπάολι. Αγωνιστικά νέα: Χαρακτηριστικό της... ανοργανωσιάς του προηγούμενου διαστήματος, ότι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα είναι ο Όλιβερ Τόρες και δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα! Πέραν αυτού θα λείψουν και οι τραυματίες Ρέκικ (κεντρικός αμυντικός), Κορόνα (μεσοεπιθετικός) και Φερνάντο Ρέγες (αμυντικός χαφ). Τέσσερις παίκτες είναι στο όριο καρτών (Γκούντελι, Λαμέλα, Μοντιέλ, Κίκε Σάλας).

Εκτός πλάνων πάλι ο βασικός Νταχούντ (ΑΜ), οι αναπληρωματικοί Μπάινο-Γκίτενς (ΜΕ), Μορέι (Α), πάντα εκτός ο Αλέ. Μοναδική προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ Cash Out* & Bet Builder* Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές Ανάλυση: Λίγο πολύ αναμενόμενη η ήττα από την Ντόρτμουντ, έστω κι αν ήταν «βαριά», καθώς το ματς έγινε υπό πρωτόγνωρες συνθήκες, με τον κόουτς Λοπετέγκι να γνωρίζει πως ήταν το τελευταίο του με τη Σεβίλλη.

Κέρδισε σε αυτοπεποίθηση με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Δέχεται και βάζει. Πολλά τα Over της στα τελευταία ματς. Νικά τη Σεβίλλη και είναι οριστικά στην επόμενη φάση, αν δεν νικήσει τη Μάντσεστερ η Κοπεγχάγη. Αγωνιστικά νέα: Αποχώρησε στο ημίχρονο του ντέρμπι ο βασικός στόπερ Χούμελς, αλλά λογικά θα προλάβει. Λογικό δίδυμο στο κέντρο άμυνας οι Ζίλε και Σλότερμπεκ. Ο βασικός δεξιός μπακ Μενιέ επιστρέφει, καθώς έλειπε για προσωπικούς λόγους. Σε ετοιμότητα και ο ενίοτε βασικός Ρέινα. Δύσκολα ο Ρόις (ΜΕ), μάλλον πάει για το ΣΚ. Στο τέρμα μετά από καιρό ο βασικός γκολκίπερ Κόμπελ.

Η Πρέμιερ Λιγκ, η Σέριε Α, το πορτογαλικό, σκωτσέζικο και ρώσικο πρωτάθλημα παίζουν live στο Cosmote Sports. Τσάμπιονς Λιγκ Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση παίζει ζωντανά και φέτος στα κανάλια της Cosmote Sports. Το Mega έκανε την υπέρβαση για την σεζόν 2021/22 και δείχνει επίσης σε ζωντανή μετάδοση τον καλύτερο των τεσσάρων ποδοσφαιρικών αγώνων σήμερα για το Champions League στις αγωνιστικές της Τετάρτης. Επιπλέον, το UEFA Youth League, η διοργάνωση των αυριανών πρωταθλητών, παίζει μπάλα σήμερα στις συχνότητες της Cosmote με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον. Γιουρόπα Λιγκ Το Europa League έχει την συμμετοχή του Ολυμπιακού στο αθλητικό πρόγραμμα για την φετινή σεζόν και όπως είναι λογικό οι πιο συχνές αναζητήσεις είναι τι ώρα είναι ο αγώνας του ολυμπιακού σήμερα, τι ώρα παίζει ο Ολυμπιακός σήμερα ποδόσφαιρο και ποιο κανάλι δείχνει τον Ολυμπιακό. Για την φετινή σεζόν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Γιουρόπα Λιγκ ανήκουν στην Cosmote από ποδόσφαιρο σήμερα των προκριματικών γύρων μέχρι τον τελικό της 18ης Μαΐου στο Ραμόν Σάντσες Πιχουάν της Σεβίλλης.

Ολυμπιακός Οι αγώνες του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα μεταδίδονται live από την συχνότητα της Novasports. Παναθηναϊκός Κάθε αγώνας του Παναθηναϊκού σήμερα για την ελληνική Σούπερ Λιγκ παίζει λάιβ στο Cosmote TV. ΑΕΚ Όπως και με την έτερη μεγάλη ομάδα της Αθήνας, έτσι και ο αγώνας της ΑΕΚ σήμερα βρίσκεται στο Cosmote Sports. ΠΑΟΚ Ο ΠΑΟΚ άργησε να κλείσει το κανάλι στο οποίο θα βλέπαμε τον αγώνα του ΠΑΟΚ σήμερα για το ελληνικό πρωτάθλημα, όμως η Nova προσέφερε ένα ελκυστικό πακέτο στον δικέφαλο του Βορρά και θα μεταδώσει live τα παιχνίδια του για την φετινή σεζόν. Αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις σήμερα για άλλες ομάδες Όπως είναι λογικό, τα δύο μεγαλύτερα συνδρομητικά δίκτυα στην Ελλάδα έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα και για τις υπόλοιπες αθλητικές μεταδόσεις σήμερα TV της Superleague. Στα κανάλια της Cosmote TV βρίσκουμε τους αγώνες των ΟΦΗ, Απόλλωνα Σμύρνης, Βόλου, Ιωνικού, Λαμίας και Παναιτωλικού.

5+ Τελ. 5 2η 66. 7% 100% 3η 33. 3% Η αλλαγή προπονητή της Σεβίλλης ανακατεύει την τράπουλα. Ήδη παρουσίασε ένα πιο σοβαρό πρόσωπο. Για την Μπορούσια δεν είναι κάθε μέρα... καλοκαίρι, για να τη γλιτώνει όπως με την Μπάγερν ή να ρίχνει 4άρες. Πιο δύσκολο ματς τώρα. Οι αποδόσεις στα γκολ δεν αξίζουν. Μένουμε μακριά. Εκτίμηση από Τσαβδαράς και Φίλιος ΨΗΦΙΣΕ Εσύ που θα πόνταρες;Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας! Ντόρτμουντ - Σεβίλλη Αποδόσεις Η ομάδα Ντόρτμουντ νίκησε 5 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Ντόρτμουντ, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Over 2.

Ντόρτμουντ Σεβίλλη Παίχτης Θέση Συμ/Γκολ Αξιολόγηση M. Hummels Α 7/0 ☆☆☆☆☆ ★★★★★ 0 T. Meunier 1 M. Reus Μ 7/2 3 M. Dahoud 3/0 10 J. Bynoe-Gittens Ε 4/1 8 G. Kobel Τ 5/0 7 S. Haller 0/0 13 Mateu Morey Óliver Torres 6/3 K. Rekik 5/1 2 J. Corona 1/0 9 Fernando 6/0 Tιμωρημένοι Τραυματίες Άρρωστοι Αμφίβολοι Επιστρέφουν Άλλοι λόγοι Αγώνες που απουσιάζουν Ντόρτμουντ - Σεβίλλη Προγνωστικά Ομάδα Goal/Goal 1. 5+ 2.

Livesport: Σεβίλλη U19 - αποτελέσματα, πρόγραμμα, Ντόρτμουντ U19Αποτελέσματα και πρόγραμμα Σεβίλλη U19 στο Livesport. com. Αυτή η σελίδα αφορά την ομάδα Σεβίλλη U19, (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ/Ισπανία). Εάν ψάχνετε για αποτελέσματα μίας άλλης ομάδας με το όνομα Σεβίλλη U19, παρακαλούμε επιλέξτε το σπορ που σας ενδιαφέρει από το μενού που βρίσκεται στην κορυφή ή μια κατηγορία (χώρα) στα αριστερά. Παρακολουθείστε live scores, τελικά αποτελέσματα, πρόγραμμα και λεπτομέρειες αγώνα για την ομάδα Σεβίλλη U19! Επόμενοι αγώνες: 11. 10. Ντόρτμουντ U19 - Σεβίλλη U19, 25. Σεβίλλη U19 - Κοπεγχάγη U19, 02. 11.

Σεβίλλη – Ντόρτμουντ 1-4: Ξεφάντωμα των Βεστφαλών στην ΑνδαλουσίαΟ “τελικός” στην Ανδαλουσία βάφτηκε κιτρινόμαυρος! Η Σεβίλλη συγκρούστηκε με την Ντόρτμουντ σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες είχαν ως στόχο τη νίκη στην προσπάθεια για την κατάληψη της 2ης θέσης του 7ου ομίλου πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι και το φινάλε βρήκε τους Βεστφαλούς να θριαμβεύουν και τους Ανδαλουσιανούς να απογοητεύουν. Η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς ήταν σαρωτική στο πρώτο μέρος όπου πέτυχε τρία γκολ και στο δεύτερο φρόντισε να μην αφήσει τους γηπεδούχους να πιστέψουν στην πιθανότητα επικής ανατροπής, για να επικρατήσει με 4-1 στο φινάλε και να κάνει τεράστιο βήμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ σφραγίζοντας παράλληλα την απόλυση του Τζούλεν Λοπετέγκι από την αντίπαλό της. ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Νάβας (46′ Μοντιέλ), Καρμόνα, Σάλας, Τέλες, Χορδάν (77′ Ντόλμπεργκ), Γκουντέλι, Ράκιτιτς (62′ Ντιλέινι), Σούσο (46′ Λαμέλα), Εν-Νεσιρί, Ίσκο (62′ Γκόμες) ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μάγερ, Μενιέ, Σούλε, Σλότερμπεκ, Γκερέιρο (80′ Ρότε), Τζαν, Όζκαν (85′ Παπαδόπουλος), Μπέλιγχαμ, Μπραντ (85′ Αζάρ), Αντεγέμι (64′ Μάλεν), Μουκοκό (80′ Μοντέστε) Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής: Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη 5-0 (7′ 32′ Χάλαντ, 39′ αυτ.

Σεβίλλη vs Μπορούσια Ντόρτμουντ Ζωντανά αποτελέσματα optimallightscom profile1

Σεβίλλη εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Champions League στις 2022/10/05, Αποκτήστε το δωρεάν σκορ ζωντανά, τον πιο πρόσφατο αγώνα

Σεβίλλη - Ντόρτμουντ 1-4, 2022-10-05 19:00:00, Ποδόσφαιρο, UEFA Champions LeagueΗ Ισοπαλία δεν παίζεται Books 1 2 Bet365 2. 22 1. 64 Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες Yes No 1. 69 2. 12 Σύνολο γκολ 0. 5 Over Under 1. 07 11. 02 1. 5 1. 27 4. 02 2. 82 2. 02 3. 5 3. 42 4. 5 5. 52 1. 16 5. 5 6. 5 23. 03 7. 5 51.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΣΕΒΙΛΛΗ (11/10) - Προγνωστικά - Ανάλυση dezignatorcom profile1 profile

Ανάλυση αγώνα ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΣΕΒΙΛΛΗ (11/10) και προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν. Διαβάστε τα τελευταία νέα των

[ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ>>>>] Ντόρτμουντ εναντίον Σεβίλλη ζωντανή 11 Οκτωβρίου 2022

More actions
bottom of page