Profile

Join date: Sep 22, 2022

About
0 Like Received
0 Comment Received
0 Best Answer

Når det danske landshold torsdag aften går på banen til et opgør mod Kroatien, er det med vished om, at en sejr sikrer landsholdet en plads blandt de sidste fire i Nations Leagues øverste lag, selv om der resterer et opgør mod Frankrig på søndag i Parken.


🔴GO LIVE📺📱👉Click Here To Watch Live


Danskerne skal forsøge torsdag at slå det eneste hold, der indtil videre har formået at slå Danmark i form af Kroatien, der for fire år siden vandt sølv ved VM-slutrunden i Rusland.Og til opgøret har Kasper Hjulmand skullet lade to mand sidde over, da han har udtaget en landsholdstrup på 25 mand, men kun må have 23 i en kamptrup.
Den første er Jesper Lindstrøm fra Frankfurt, og det skyldes, at "Jobbe" har været syg og derfor helt går glip af kampen.
Den anden oversidder er Anders Dreyer, der blev efterudtaget, da Andreas Cornelius og Robert Skov måtte melde fra med skader. FCM-stjernen må altså se kampen fra tribunen i Kroatien.
Undgår Danmark at tabe, vinder man gruppen med en sejr hjemme over Frankrig på søndag, mens et nederlag vil betyde, at man skal slå Frankrig søndag og samtidig have hjælp fra Østrig, der skal tage point fra Kroatien. Man kan også bare vinde torsdag aften, for så er det sikkert, at Danmark ender som gruppevinder.
På flere pladser er kroaterne absolut verdensklasse. Det vil være en stor præstation, hvis det danske landshold får noget med herfra, siger Hebo og uddyber:
Siden det seneste møde (i juni, red.) er de desværre blevet rigtig meget bedre. Dem, der startede ude sidst, kommer til at starte inde denne gang. Så de bliver endnu sværere at få bolden fra nu, og det var det, Danmark havde problemer med sidst, siger han.
Følg live sport online - Stream sport på nettet - Viaplay Viaplay tilbyder live sport streaming i verdensklasse. Følg Superliga, Premier League, UEFA Champions League, Bundesliga, Formula 1, UFC og meget

[[Sport TV!!]] Kroatien Danmark live direkte 22 september 2022 20:00 Nations League Studiet TV 2's eksperter og kommentatorer ser frem mod aftenens landskamp mod Kroatien. Om Danmarks fans og

Landskampen Danmark - Kroatien: Live stream, optakt og spiltips - Live Stream Fodbold: Se fodbold på nettet nu (Klik her! )Du kan se Danmark – Kroatien direkte på nettet med live stream. Det er bestemt ikke første gang at Danmark møder Kroatien i en landskamp. Vi har tidligere mødt dem 5 gange siden 1996, men nu gælder det en kamp om billetten til kvartfinalen ved VM 2018. Selvsikker optakt fra Kroatien Flere dage inden kampen er trænere og spillere begyndt at udtale sig om hinanden på forskellige medier.

[KIGGE PÅ>] Kroatien mod Danmark live stream 22 september Dermed krabbede Spanien sig foran Sverige og tog den direkte billet til Qatar. Dato og tidKampResultat03-06-2022 – kl. 20:45Frankrig –

Se landskampen Kroatien - Danmark med live stream direkte! Om Danmarks fans og tilhængere er tilfredse med den defensive tilgang mod Frankrig kan diskuteres, men man skal ikke dvæle ved fortiden, så

Se fodbold i TV og streaming i dag - Dagens Kamp Oversigt Ikke nok med, at det var Danmarks første fodboldkamp i TV, så var det faktisk også Danmarks første direkte TV-transmission. Kampen var mellem

Live håndbold resultater, håndbold livescore, resultater Nordsjælland vs Mors-Thy, 24.09.: Aalborg vs Bjerringbro/Silkeborg, 25.09.: Fredericia vs GOG. Vis mere. Top. Flashscore.dk.

(

(((Direkte@@))) Kroatien Danmark live direkte tv 22 september 2022

More actions