Profile

Join date: Sep 22, 2022

About
0 Like Received
0 Comment Received
0 Best Answer

Live stream: België – Wales | 22 september 2022 | Nations League

Eerste 90 minuten voor Gareth Bale tegen de Belgen? "Ik ben aan het opbouwen

LIVE Nations League | België moet voor kans op plek in Final Four winnen van Wales


🔴GO LIVE📺📱👉 België Wales Live

🔴LIVE NOW📺📱👉 België Wales Live


In de internationale voetbalcompetitie die de Nations League heet is de volgende speelronde aangebroken met onder andere een partij van onze zuiderburen: België – Wales. De wedstrijd van de ‘Rode Duivels’ wordt vandaag, op donderdag 22 september 2022, om 20:45 uur thuis gespeeld in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.


België – Wales online kijken: live stream van de wedstrijd op woensdag 21 september 2022 om 20:45 uur

De uitzendingen van de Nations League worden door verschillende aanbieders in Nederland verzorgd, waaronder NLZIET, Ziggo en een aantal tv-zenders (die ook online te kijken zijn). De match tussen het team uit Wales en de Belgische tegenstanders in Groep D wordt op tv uitgezonden door het kanaal Ziggo Sport en is hierdoor ook online te streamen. Wil je direct de wedstrijd van vanavond bekijken? 👉 Ga meteen naar België – Wales bij Ziggo Sport.


De uitzending wordt dus op lineaire televisie verzorgd. Ziggo Sport is een optioneel kanaal dat aan het aanbod van elke provider kan worden toegevoegd. Op je televisie vind je hem via de zender 14 & 401 bij Ziggo zelf, terwijl je hem hier op kanaal 233 bij KPN (en Telfort + XS4ALL) en kanaal 160 van T-Mobile (en Solcon). Verder staat hij op 33 bij Canal Digitaal, op 311 bij Caiway, op 631 bij Delta en op 420 bij Youfone.


Door de tv-uitzending kun je ook met een abonnement via internet bij providers naar de wedstrijd te kijken. Het is dan ook mogelijk om onder andere met een Chromecast of via Apple TV de strijd op het grote scherm te vertonen. Verder is het goed om te weten dat je in het overzicht van alle wedstrijden van voetbal vandaag precies vindt welke match op welke dag & tijd in het programma staat. Je vindt in de tabel de uit- en thuisteams, competitie en waar het te zien is op tv + online.

[

[kijk@live] België Wales live op tv gratis 22 september 2022

More actions